Kiefer Sutherland er usikker på om nytt «24» prosjekt blir film eller TV-serie

0
979
Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland spiller Clay Bryce i tv serien The Fugetive som ser ut til å bli den amerikanske streamingtjenesten Quibi sin største suksess. – Det er veldig mye som ligner på tv suksessen «24» som nå kan få sitt comeback.

Lenger ned kan du se traileren og dømme selv. Kiefer Sutherland har akkurat lagt bak seg en periode som President i serien Designated Survivor. Første sesong på ABC gikk som en kule, men etter at Netflix overtok og respekten for USAs presidentembete er på et historisk lav nivå orker ikke folk lenger å se serier om handler om en smart president. – Seertallene falt dramatisk og Netflix har kansellert showet.

Quibi, som er tilgjengelig i Norge med en månedspris på kroner 89,-, har enda ikke lansert en norsk app. Det forhindrer ikke brukere fra å bli abonnenter, men seriene er uten norsk tekst enn så lenge.

Les: Nicolas Anelka: Bad Boy eller fotballgeni eller begge deler?

Agent Jack Bauer reddet verden i åtte sesonger fra 2001 til 2010. – I et intervju med Forbes snakker Kiefer Sutherland om «24»

«Døren står alltid på gløtt for «24» dersom noen har en tilstrekkelig god ide»

«Dersom noen klekker ut en god historie som kan fortelles på to timer, da lager vi en film. Men dersom noen pønsker ut en fortelling som holder for 24 timer, da går vi for TV».

Les: Bekreftet: Tidligere Arsenal-profil blir med Unai Emery

I 2014 kom spesialsesongen «24»: Live Another Day» og i 2017 «24» Legacy med Corey Hawkins som agenten som skulle redde verden. – Det ble med en sesong.