Kjøpt for 2500 kroner og 25 baller! – Er nå verdt 300 millioner

0
883
Gedson Fernandes

Det er bare noen timer siden det ble offentlig at Tottenham med Jose Mourinho kom Manchester United i forkjøpet i et av deres overgangsmål, Benfica spiller Gedson Fernandes. 

Han kommer på en leieavtale med kjøpsopsjon som ikke enda er offentliggjort prislappen på, men det er garantert noen tusen ganger dyrere enn det Benfica i sin tid betalte.

De aller fleste regner med at 21 år gamle Gedson Fernandes raskt vil spille en meget viktig rolle hos Tottenham, den portugisiske manageren har hentet sin landsmann i Benfica, og får glede av han i de neste 18 månedene på en leieavtale.

Les: Lego starter samarbeid med Manchester United

For 10 år siden vant Benfica en knallhard kamp mot dengang rivaler Sporting Lossabon om midtbanespilleres signatur, de vant til slutt og da 250 euro og 25 fotballer av ypperste kvalitet til SC Frielas. – Sporting Lissabon kunne ikke matche det friske budet og dermed tok Gedson Fernandes turen til Benfica, hvor han sist sesong ikke bare er fast på laget, han har også fått to landskamper.

Vi kan egentlig liste opp alle de store klubbene i verden som interessenter, men vi nøyer oss med å si at til slutt stod det mellom West Ham, Chelsea, Manchester United og Tottenham. – Det var landsmann Jose Mourinho som til slutt ble den utløsende faktor.

Les på Sporten: Bekreftet: Mourinho kan nå peke nese til Manchester United