Kommer med ny konsoll for første gang på 20 år

0
1119

Det er vel ikke slik at det har skjedd noe særlig på EDB fronten de siste 20 årene. Vi får håpe at Amico ikke har buret inne sine utviklere i en kreativ brainstorm uten ytre påvirkning og nå kommer med noe de tror er revolusjonerende. 

Det blir flere pixler, tror vi

Som om ikke 20 år er nok, selskapet har nå fortalt at det kommer, men Intellivision Amico sendes ut til butikkene først 10 oktober 2020.

Les: Vi gleder oss hemningsløst til Bohemian Rhapsody

Prisen vil ligge mellom 1200 og 1500 kroner. – Alle spillene skal naturlig nok være nedlastbare og være billige fra 25 til 65 korner.

Det de satser på i første omgang er nye versjoner av gamle klassikere. Vi kan glede oss til Atari-spill som Pong og Asteroids. – Og nye utgaver spesielt «overført» til konsollen er arkadespill som R-Type, BurgerTime og Kung-Fu Master.

Ifølge produsenten skal Amico forsøke å fylle hullet mellom såkalte «hardcore»-spillere og «casual»-folket, og tar sikte på å være en familievennlig maskin som skal sette kvalitet over kvantitet.

Les på Sporten: 15 meget spesielle mål

Intellivision var en spillkonsoll som ble lansert helt tilbake i 1979, og takket være en gruppe fans under ledelse av en spillutvikler ved navn Tommy Tallarico kommer nå denne nye konsollen.

Tallarico kjøpte tidligere andeler i Intellivision Productions av selskapets grunnlegger, og har nå relansert selskapet under det nye navnet Intellivision Entertainment, som skal slippe den nye maskinen. Flere fra det opprinnelige Intellivision-teamet skal være med på laget og bidra til utviklingen av den nye konsollen