Lady Gaga gir ut nytt album med urgamle Tony Bennett

0
826
Lady Gaga til venstre og Tony Bennett

De to ulike sangerne 94 år gamle Tony Bennett og Lady Gaga har høstet suksess sammen tidligere, i 2014 vant de Grammy for albumet «Cheek to Cheek».

Annonseringen av det nye albumet kommer samtidig som Bennetts kone, Susan Crow fortalte verden sanglegende er diagnostisert med Alzheimer.

Les: Patrick Stewart ikke ferdig med X-Men likevel

Han skal ha fått diagnosen i 2016 noe Crow fortalte til Entertainment Weekley: «Han spurte meg hva Alzheimer er, og jeg forklarte, men han forsto det ikke. Han sa bare at han følte seg fin fysisk. Ingenting forandret seg i livet hans, det som ble forandret la han ikke merke til»

«Han gjør så mange ting som andre 94-åringer uten demens ikke kan gjøre. Han er virkelig et symbol om håp for andre med en kognitiv lidelse», sier Gayatri Devi, legen som diagnostiserte ham.

Les på Sporten: Bayern har en plan for når David Alaba stikker

Bennett og Lady Gaga startet arbeidet med det nye albumet i 2018 og skal ha fullført det i fjor. Albumet skal etter planen slippes senere i år.

«Det er mye med ham jeg savner. Fordi han er ikke den gamle Tony lenger, men når han synger er han den gamle Tony»

Bennetts manager og eldste sønn sier i intervjuet med AARP at han forsikret seg om at Lady Gaga synes det var greit at de offentliggjorde album-planene.

– Hun passer på han hele tiden, så jeg ville være sikker på at hun synes det var greit. Hun svarte bare: «Helt klart, det bare enda en gave han kan gi til verden», sier han.


Bennett og Lady Gaga ga i 2014 ut albumet «Cheek to Cheek», albumet toppet hitlistene i flere land, og solgte blant annet til gull i både USA og Australia, og platinum i Brasil og Canada.

Bennett har i løpet av sin karriere vunnet hele 20 Grammy-og to Emmy-priser. Han har også en stjerne på Hollywood Walk of Fame.