The Weeknd brukte 65 millioner av sine egne penger på Super Bowl show

0
626

Nå har The Weeknd blitt så store at journalister har sluttet å spørre om navnet er en skrivefeil. Pauseshowet er noe av det største som finnes og denne gangen skjedde det helt uten noen feil på bekledningen.

The Weeknd fremførte en håndfull av sine største hits under søndagskveldens show, som fant sted på Raymond James Stadium i Tampa, Florida.

Les: Datteren til tidenes galeste keeper René Higuita tar internett med storm

Mye av showet ble utført bak fansen på nordsiden, å si det var spektakulært er forsiktig. – Det var fullstendig galskap.

I forkant av arrangementet forklarte The Weeknd at det på grunn av Covid-19-protokoller ikke ville være noen overraskelses gjester under forestillingen hans.

Les på Sporten: Italiensk media: Pochettino går for målmaskinen United glemte

The Weeknd åpnet med «Call Out My Name» og «Starboy.»

Blant hitlåtene på The Weeknds på setteliste var «The Hills», «Can’t Feel My Face» og «I Feel It Coming.»

Mot slutten av showet flyttet The Weeknd til feltet med en hær av bandasjerte dansere. Det var et tilbakeblikk til nylige opptredener der ansiktet hans var innpakket i bandasjer, som noen ganger så blåmerke og blodige ut. «Betydningen av hele hodebåndene gjenspeiler den absurde kulturen til Hollywood-kjendiser og folk som manipulerer seg selv av overfladiske grunner for å behage og bli validert,» forklarte han nylig til Variety.

The Weeknd brukte angivelig $ 7 millioner av sine egne penger på pauseshowet. Super Bowl pauseshowet har bare økt i omgang siden 1990 tallet.

The Weeknd avsluttet showet med sin hitlåt «Blinding Lights.

Les på F7: 60 års jubileum for ikon-bil