Latterlige Elon Musk forsøker å forklare navnet på sønnen: X Æ A-12

0
1413

Hver eneste gang jeg ser eller høre noe om Elon Musk blir jeg minnet på hvilken fjott jeg synes han er, om han sender en Tesla ut i verdensrommet eller han presenterer en ny modell som ser ut som en fremtidsversjon fra femtitallet.

Nå har trolig Elon og kona Grimes tatt en spliff for mye og valgt et navn til sin sønn som forhåpentligvis ikke følger han livet ut.

Les: Brad Pitt åpner «Saturday Night Live» som Fauci og knuser Donald Trump
Det er ikke nytt at kjendisene er ekstremt kreative når det gjelder å finne navn til arvingene, men det siste påfunnet til Musk har gått for langt.

Paris, Chicago, Culture og True er bare noen av eksemplene på hva kjendisbabyer har blitt kalt de siste årene. Tross alt kan navn uttales uten de store problemene.

Det er ikke tilfelle med Elon Musk og pop- og elektronikasangeren Grimes ’nyfødte sønn.

Sønnens navn er X Æ A-12. Og det er ingen spøk!

Les på Sporten: Keepertrener sier Liverpool henter imponerende utfordrer til Alisson Becker

Selv om det høres ut som ren volapisme og ingen har vist hvordan man uttaler navnet, er det alt annet enn et tilfeldig valg.

I en tweet forklarer den 32 år gamle nygifte moren hvilke bokstaver og tall i navnet dekker.

  • ‘X’, den ukjente variabelen.
  • ‘Å,’ min måte å stave Ai på (kjærlighet og / eller kunstig intelligens).
  • ‘A-12’ = forløper til SR17 (vårt favorittfly). Ingen våpen, ingen forsvar, bare fart. Bra i kamp, ​​men ikke voldelig, lyder forklaringen

Claire Elise Boucher, det borgerlige navnet på sangeren som har datert Elon Musk siden 2018.


I tweeten forklarer hun at bokstaven A i navnet også står for ‘erkeengelen’, og at tallet 12 i kinesisk astrologi står for rotteåret, som er det den lille babyen ble født inn i.

Elon Musk fikk seks sønner fra sitt ekteskap med forfatteren Justine Wilson, men den førstefødte døde ti uker etter fødselen.

Sønnene kalles også Nevada, Griffin, Damian, Xavier, Saxon og Kai.