Liam Gallagher overrasker med MTV Unplugged-album

0
725

I fjor sommer fikk Liam Gallagher plass på listen blant legender som har filmet den prestisjetunge MTV Unplugged. Etter å ha gått glipp av muligheten med Oasis i 1996 grunnet sykdom, får Liam Gallaghers konsert i Hull’s City Hall skinne på sine egne premisser.

Liam kommenterte, «Jeg var beæret for å kunne fremføre den legendariske showcase konserten som «MTV Unplugged» er. Det var en fantastisk opplevelse og menneskene ved Hull var bibelske og hørtes fantastiske ut. Jeg håper dere liker plata. LG x»

Les: Dame Judi Dench eldste kvinne på forsiden av Vogue

Konsertens gnistrende atmosfære er merkbar fra begynnelsen med en fenomenal reaksjon i det Liam tar plass på scenen til «Wall of Glass». Materiale fra Liams solokarriere slik som hans personlige favoritt «Once» og den lystige «Now That I’ve Found You» resonnerer i det nedstrippede formatet, der Liams vokal får stråle ved siden av en trio av korister og strykerrangementer fremført av Urban Soul Orchestra.

Oasis gitarist Bonehead er med på fremføringene av «Some Might Say», «Stand By Me», «Cast No Shadow» og Liams første live opptreden av «Definitely Maybe» bonussporet «Sad Song». Konserten avslutter med en emosjonell versjon av den klassiske publikumsfavoritten «Champagne Supernova».

Les på Sporten: Joel Drommel har fått grønt lys

«MTV Unplugged» kommer 12. juni er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra www.liamgallagher.com.

‘MTV Unplugged’ tracklist:

  1. ‘Wall Of Glass’
  2. ‘Some Might Say’
  3. ‘Now That I Found You’
  4. ‘One of Us’
  5. ‘Stand By Me’
  6. ‘Sad Song’
  7. ‘Cast No Shadow’
  8. ‘Once’
  9. ‘Gone’
  10. ‘Champagne Supernova’