Liam Gallagher er «Kong» Eric Cantonas butler i ny musikkvideo

0
1351

Av en eller annen merkelig grunn opplevde Liam Gallagher mens han var superstjerne med Oasis på 90 tallet at hans største konkurrent var Eric Cantona som til den dag i dag er en av de aller største som har spilt på Manchester United. – De to har flere fellestrekk, de er begge briljant i det de gjør og de havner i trøbbel for egen maskin fra tid til annen. 

Det som var rivalisering har blitt til gjensidig respekt og et vennskap. Liam Gallagher har laget en ny sang «Once» og har vært så heldig å få med seg Eric Cantona som konge.

Liam Gallaghers nye musikkvideo til sangen hans, Once har blitt utgitt med Eric Cantona i hovedrollen som kongen med Gallagher som spiller Cantonas Butler.

Eric Cantona var på mange måter fjeset utad for Manchester United (King Eric) og Oasis var Manchester City sitt hoffband. – Dette er noe av bakteppet for den videoen Lian Gallagher nå har sluppet.

Les: Du kan slutte å betale nå John Arne, du er faktisk gift!

Gallagher sa til og med i fjor at Citys bitre rivaler, United, ledet av Cantona, «ødela livet mitt på 90-tallet» på grunn av deres langvarige suksess.

Imidlertid har Liam Gallagher og Cantona gått sammen igjen, om enn på forskjellige sider når det kommer til den sanne fargen på Manchester. – Purpur!

Les: Barcelona trakk seg fra avtale i siste øyeblikk

Regissør Charlie Lightenings video begynner med at «King» Eric innkaller «R Kid» for å fylle på på vinglasset sitt, før han rusler halvnaken gjennom palasset sitt, drikker vin og klimprer på et flygel.

Les på F7: Jan Ullrichs tidligere sjef frykter avskåret hode i sengen

Deretter hevder han sin krone og kappe og hodet utenfor, der hans ydmyke tjener venter på å åpne døren til en ventende Rolls Royce.

Videoen sammenfaller med 25-årsjubileet for Cantonas berømte Kung-fu Kick som resulterte i et ni måneders FA utestengelse.