Lindsay Vonn i «nakenkjole» til egen HBO premiere

0
1072

Den amerikanske alpinstjernen Lindsey Vonn er ikke ukjent med å være sexy. I tillegg til å kjøre fryktelig fort på ski og vinne flere medaljer enn noen andre har hun pleiet en modellkarrière og flittig lagt ut bilder på sin egen Instagramside. 

I natt dukket hun opp på premieren av sin egen film ‘Lindsey Vonn: The Final Season’ ikledd et stort smil og der som på fagspråket kalles en nakenkjole.

HBO har laget en dokumentarserie på fem deler som handler om ekstraordinære mennesker innen sport blant annet Diego Maradona og Lindsey Vonn.

Den fire ganger olympiske gullvinneren ankom ‘Lindsey Vonn: The Final Season’ som var gjennomsiktig, men de private delene er dekket på diskret måte.

Les på Sporten: Endelig fikk Ørjan Håskjold Nyland sin Premier League debut

Lindsey Vonn hadde ikke på seg «nakenkjole» for å irritere sin ex tiger.

I traileren til filmen forteller hun om den vanskeligste avgjørelsen i livet sitt. Det skjer i forbindelse med verdensmesterskapet tidligere i år, da hun endte med å få en bronsemedalje.

Det gjorde henne til den eneste kvinnelige skistjernen som har vunnet medaljer på seks forskjellige verdensmesterskap.

I filmen kommer du bak kulissene og ser hvordan hun sliter med de mange skadene som til slutt setter en stopper for henne.

Les på Sporten: Juventus vil friste Manchester United med fire spillere for Paul Pogba

– Folk ser den glamorøse delen, men de ser ikke tingene som gjør det veldig vanskelig følelsesmessig, sa hun.

Hun var strålende fornøyd med å være til stede på premieren og spesielt en mann gjorde stort inntrykk, skuespilleren Dwayne Johnson, som hun har jobbet med på andre prosjekter.

– Jeg kan ikke uttrykke hvor glad jeg er for støtten fra alle mine travle venner, spesielt The Rock. Du reddet natten min. Takk, skrev hun på Instagram.

Den 35 år gamle amerikaneren kan oppleves på HBO fra 26. november.

Les: Megastjerne krasjer Lamborghini til 2,8 millioner