Neil Young vil bli amerikaner også

0
824
Neil Young vil redde USA og verden fra Donald Trump

Neil Young er fra Canada, men har siden 1970-tallet bodd på en ranch utenfor San Francisco i California, nå vil han bli amerikaner for å være med å stemme i det som kan bli det siste valget i USA som semidemokratisk land. 

USA som under Donald Trump som president har accelerert forskjellene i landet og beveget seg i antidemokratisk retning.  Neil Young har søkt om å bli amerikansk statsborger for å stemme mot Donald Trump i neste års presidentvalg, men det er glassskår i veien, for bli amerikansk statsborger må man etter en ny regel fra i vår ha høy moral for å bli amerikansk statsborger. Til tross for at marihuana er lovlig i California der Neil Young bor er det ikke greit å innrømme bruk slik han har gjort på sin søknad.

Les: Evighetsmaskinen Ozzy er tilbake

USA er på vei mot å bli et diktatur, presidentvalget neste år kan være siste mulighet å redde verden fra Donald Trump og et korrupt og grådig politisk system.

Han opplyser på sin nettside at han ønsker dobbelt statsborgerskap. Young har siden 1970-tallet bodd i USA. – Sjekk ut hjemmesiden til Neil Young: NB stor interesse har fått sidene til å bli trege

I henhold til en regel som ble innført i april i år, må personer som søker om statsborgerskap i USA kunne vise at de ikke mangler «god moralsk karakter». De må også stå inne for at de ikke har til hensikt å begå «marihuana-relaterte aktiviteter, selv om disse skulle være lovlige i staten hvor man bor eller i landet man kommer fra» refererer Young.

–»eg håper jeg kan vise til god moralsk karakter slik at jeg kan stemme i tråd med samvittigheten, mot Donald Trump og hans medkandidater», skriver Young.

Les på F7: Tegninger av kjendiser som klabber til Donald Trump

Under Trumps valgkamp i 2015 og igjen i fjor nektet Young Trump å brukte klassikeren «Rockin` In The Free Word» fra 1989 under valgkamparrangementer.

Les på Sporten: Vant MLS for andre gang