Matt Damon og Ben Affleck sammen igjen i Ridley Scotts «The Last Duel»

0
839
Matt Damon og Ben Affleck

To av Hollywoods største stjerner kommer begge fra arbeiderklassen i Boston, de to har vært nære venner fra de var barn. – De skrev om livet i Boston og veien ut i den Oscarbelønnede filmen «Good Will Hunting». Filmen fra 1997 hvor de fikk med seg Robin Williams og Stellan Skarsgård var starten på en kometkarrière for dem begge. 

Det var bare at «kometene» tok dem i ulike retninger, til tross for at de begge ble actionstjerner. Ben Affleck har spilt blant annet Batman, Jack Ryan og hardtslående regnskapsfører og Matt Damon, mest kjent for rollen som Jason Bourne, Linus Caldwell i Ocean’s Thirteen og en mann som strander på Mars.

Les: Å gi FaceApp selfie til russerne er en virkelig dårlig idé

De to kompisene Matt Damon og Ben Affleck blir begge å se i Ridley Scotts «The Last Duel».

Filmen er satt i 1300-tallets Frankrike, skriver bransjebladet Variety, som forteller at kabalen begynner å falle på plass både foran og bak kamera.

Regien blir etter planen ved Sir Ridley Scott. Medforfatter er Nicole Holofcener, kjent blant annet for «Friends with Money» og «Enough Said».

Og som hovedrolleinnehavere og produsenter vil vi altså finne radarparet Damon og Affleck.

«The Last Duel» skal handle om en mann som drar i krig, for så å finne ut at en «venn» har forgrepet seg på kona hans mens han var borte. Dermed ligger det an til den siste store duellen.

Les på Sporten: Fryst ut av Zinedine Zidane på vei til Premier League