Michael Imperioli hentet inn til «The White Lotus»

0
517

HBO henter opp suksess etter suksess, «The White Lotus» var lenge litt under radaren, men så vokste den til å bli fjorårets mest anbefalte TV-Serie. Utrolig vakre bilder i storslåtte omgivelser på Hawaii skal byttes ut med et nytt reisemål, for min del, som er lei av vinteren håper det ikke blir fra ett eller annet fjellpalass.

Michael Imperioli er for mange mest kjent for rollen som Christopher Moltisanti i «The Sopranos» og som detektiv i Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector.

Les på Sporten: Blekket såvidt tørt på Coutinho kontrakten – i forhandlinger med utstøtt franskmann

Nå har han landet en stor rolle i den andre sesongen av «The White Lotus»

Den første sesongen i den mørke komedien fra HBO hadde en handling som nesten i sin helhet fant sted på et luksushotell på Hawaii. Gjestene er kanskje rike, men mange av dem er nokså dysfunksjonelle, og serien er blitt beskrevet som en satirisk dramakomedie som tematiserer USAs klasseskiller.

Les: Elektronika-legendene Röyksopp ute med ny musikk

Imperioli er den første skuespilleren som blir presentert når det er klart for oppfølgersesong, som vil finne sted på et annet reisemål enn Hawaii.

Nylig gjentok Imperioli sin Emmy-belønnede rolle som Christopher Moltisanti, som fortellerstemmen i David Chases «Sopranos»-film, «The Many Saints of Newark».