Michael Krohn ute med albumet «Psycho»

0
671
Foto: Bjørn Opsahl

Legenden Michael Krohn gir oss akkurat det vi trenger nå; en nyinnspilling av de ti beste låtene fra Micky Faust-utgivelsen fra 1992, og resultatet er det suverene albumet «Psycho».

Vi overlater ordet til kongen av norsk rock, som sier det best selv:

«Hallo folkens! Dere vet det, og jeg vet det; Det er dårlige tider for musikkelskere. Men for å bøte på oppgittheten de fleste av dere føler når dere hører dagens musikk har jeg bestemt meg for å gjøre noe med det! Jeg har tatt de beste låtene fra min engelskspråklige trippel-cd, som jeg ga ut under psevdonymet Micky Faust i 1992, og kokt det ned til ett album med nye innspillinger av de ti grommeste låtene. Disse versjonene overgår originalene overlegent med fengende riff og brutalt øs. Tekstene som handler om en seriemorders gleder og sorger er også et studium verdt. For deg som har savnet hårete rock i en forflatet tidsalder av billige russelåter og lavmælt føleri er dette det du har savnet! Skru opp volumet, sleng deg ned på sofaen og jekk opp en øl! Livet er atter verdt å leve!» – MK

Hør Psycho her

Hvis man ser tilbake på norsk rocks historie er det få personligheter som Michael Krohn. Siden han hamret løs på trommene for Kjøtt på tidlig 80-tallet, til han få år senere dannet Raga Rockers og nå i nyere tid også har gått veien som soloartist, har Krohn vært helt sentral for norsk rock. På albumet «Psycho» har han med seg sitt nye backingband The Burning Flames Of Fire. Albumet er mikset av Michael Krohn og Geir Bratland og mastret av Hugo Alvarstein. «Psycho» gis ut digitalt samt på limited edition sort vinyl i 500 eks.

Les: Snart kan du oppleve Zlatan Ibrahimovic som Antivirus i Asterix og Obelix film

Les på F7: LG stanser produksjonen av smarttelefoner