John Arne Semundseth Riise skilt for tredje gang

0
934

Nå har det skjedd igjen, i hvert fall hvis vi skal tro Louise Angelica Riise sin Instagram innlegg. – To mennesker som elsker hverandre velger likevel å gå fra hverandre.

Den 31 år gamle stylisten og innholdsskaperen Louise Angelica Riise og fotballstjerne, ekspertkommentator og treneremne 40 år gamle John Arne Riise går fra hverandre etter å ha vært gift i nesten syv år.

Les på Sporten: Newcastle-supporterne akter å «ta tilbake» klubben

«Jeg kan bekrefte at Louise og jeg dessverre skal skille lag. Det har vært en lang prosess. Men jeg er uansett glad i Louise og vil alltid være det», sier John Arne Riise til Se og Hør.

For bare syv uker siden ble dette bildet lagt ut på Instagram. – Kjærlighetserklæringer i sosiale medier er ofte et tegn på at noe er galt.

Denne gangen har ekteskapet vart lengre enn «normalt» Det var i mai 2014 at John Arne og Louise Angelica Riise giftet seg i Nordberg kirke.

Riise sitt første ekteskap var med Guri Havnevik, de var gift fra 2003 til 2004, ekteskap nummer to var med Maria Elvegard Riise fra 2010 til 2014 og nå er altså ekteskap nummer tre med Louise Angelica Riise også over.

Les: Snart kan du oppleve Zlatan Ibrahimovic som Antivirus i Asterix og Obelix film