Snart kan du oppleve Zlatan Ibrahimovic som Antivirus i Asterix og Obelix film

0
1078
Asterix og Obelix: The Middle Empire

Det måtte nesten komme, Zlatan Ibrahimovic går til filmen. Den svenske superstjernen dukker opp i filmen Asterix og Obelix: The Middle Empire. De andre på rollelisten er ikke mindre kjente, i hvert fall ikke i Frankrike, Zlatan skal spille med Guillaume Canet (som også er regissør) , Gilles Lellouche og Marion Cotillard.

Zlatan Ibrahimovic vil spille rollen som Antivirus.

Les: Bare plast igjen av glamourmodell Katie Price

Guillaume Canet og Gilles Lellouche vil være Asterix og Obelix, Marion Cotillard Cleopatra, Vincent Cassel Jules César … og Zlatan Ibrahimovic en karakter som heter Antivirus noe han informerte om på sin Instagram-konto. AC Milan spissen slutter seg til andre gjestestjerner som sangeren Angèle, youtuberne McFly og Carlito, rapperen Orelsan …

Les på Sporten: Eddie Howe vil ta med seg Joshua King

Utgivelsen av filmen, som opprinnelig skulle bli spilt inn i Kina, men som til slutt skal spilles inn i Bry-sur-Marne-studioene, er satt opp for lansering i 2022.

Dette er ikke første gang store idrettsutøvere er på rollelisten i en Asterix-film. Før svensken har Michael Schumacher, Zinédine Zidane, Tony Parker eller Amélie Mauresmo deltatt i filmen Asterix ved de olympiske leker, som kom i 2008.