Bare plast igjen av glamourmodell Katie Price

0
1412
En gang for lenge lenge siden var Katie Price sexy!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg for noen år siden ville sett igjennom fingrene med Katie Price sine ekstremt dumme uttalelser til media, utagerende festing og provoserende dårlige singler (du hører et grusomt eksempel nederst i artikkelen) og latt meg forføre, men nå kan man like gjerne kjøpe seg en plastikkdukke.

Den nå 42 år gamle glamourmodellen har endret på absolutt alt, og nå har hun fortalt The Sun hun har operert puppene 12.ganger.

Les: Russell Crowe dukker opp i «Thor: Love and Thunder»

Glamour-modellen hadde ellers laget nye bryster for et år siden, men resultatet av operasjonen var ifølge Katie Price mindre vellykket. «Jeg fikk laget brystene mine i Tyrkia, og de ble deformert, det var så forferdelig»

Denne gangen gikk hun til en klinikk i Belgia. Hun sier også at det er den samme klinikken der hun også har fått utført ansiktsoperasjoner. «Jeg er så fornøyd»

Les på Sporten: Sergio Agüero har bestemt seg for å bli i Premier League

Katie Price hadde sin første operasjon tilbake i 1998.

Det har vært mange rykter i det siste om at Katie Price var gravid, spesielt da Katie Price forlovede, realitystjernen Carl Woods, ble sett utenfor foran et supermarked med en graviditetstest i hånden. Glamourmodellen benektet imidlertid at hun ventet barn nummer seks.

Les på Engelske Klubber: Ole Gunnar Solskjær fikk et fett bud fra Manchester United

Den 42 år gamle glamourmodellen har imidlertid i et intervju fra tidligere i år sagt at hun gjerne vil ha mange flere barn.

Fembarnsmor: Vil ha fire barn til

  • Hvis jeg kan, vil jeg absolutt ha fire barn til. Jeg kan kanskje, men alderen min hjelper ikke. Realistisk håper jeg på to til, sa Katie Price tidligere i år.