Russell Crowe dukker opp i «Thor: Love and Thunder»

0
787

Allerede er Russel Crowe pappaen til Superman Jor-El og det nærmeste man kan komme i superhelt som Maximus i Gladiatoren og Robin Longstride i Robin Hood, men nå er det første kan han er med i en Marvel-superheltfilm.

«Thor: Love and Thunder» filmer nå med Russel Crowe i en for oss ukjent rolle.

Les: Vi må vente helt til neste år for den aller siste sesongen av «Killing Eve»
Egentlig skulle Crowes innsats i filmen, som er i gang med innspillingen i Australia, vært en hemmelighet. Men så dukket det opp så mange bilder av ham i selskap med «Thor»-skuespillerne at Deadline fikk bekreftet at han faktisk har en rolle.

Les på Sporten: Dropper Haaland går etter Kane!

Chris Hemsworth spiller på ny Thor, mens man i andre roller finner Natalie Portman og Christian Bale i en skurkerolle. Også Matt Damon har fått en cameorolle, skriver filmnettstedet.

Regissør for «Thor: Love and Thunder» er Taika Waititi, og filmselskapet holder handlingen hemmelig foreløpig. Den skal ha premiere i mai 2022.

Nå spekulerer Marvel-fansen på hvilken rolle Russell Crowe skal gestalte. Mange tipper det kan være Beta Ray Bill – den første utenom Odin-slekten som har løftet Mjølner. Comicbook skrev at det var så mange som spådde dette at «Beta Ray Bill» begynte å trende på Twitter mandag.

Les på F7: Vegetarianer klager på kjøtt i Bacon Crisp

Men også King Thor og Zeus har vært nevnt.