Microsoft Xbox One S All-Digital Edition snart i butikken

0
945
Microsoft Xbox One S All-Digital Edition

Spillentusiaster er ikke veldig entusiastiske til den nye heldigitale utgaven av Xbox og hovedgrunnen til det er at bruktmarkedet for spill er borte i og med at du ikke kan «sette inn» fysiske spill. 

Den store nyheten med Xbox One S All-Digital Edition er at den ikke har noe diskdrev. Det betyr at du ikke kan bruke fysiske kopier av spill eller bruke konsollen til å spille av film fra DVD eller Blu-ray. -Dette er konsollen kun for nedlastede spill og strømming, mange benytter seg av det allerede, men det betyr at du må kjøpe alle spillene av Microsoft, noe som gir de mer makt og bedre mulighet til å økte prisene ytterligere.

Les: «Det kommer nye Star Wars filmer, men nå vil vi ta en pause»

Dette er en velkjent teknikk som vi gjennom årene best har sett fra Apple, som ønsker å operere i et lukket system. -Det er dyrere å kjøpe fra App-store enn tilsvarende tjenester andre steder på samme måte som det er historisk sett har vært dyrere å kjøpe et spill nedlastet fra Microsoft Store enn fysisk kopi i en butikk.

Mindre muligheter, til høyere pris, konsollen som kommer 7.mai selges for 2299 kroner inkludert Minecraft, Sea of Thieves og Forza Horizon 3.

Les på Sporten: Fortsetter å bygge ny stadion etter ti års pause