Netflix, Amazon, Disney, AT&T, Comcast og Hulu sloss om South Park

0
913

Den gigantiske tv suksessen South Park har siden lanseringen på Comedy Central i 1997 fått en stadig større tilhengerskare og nå har serien blitt en viktig brikke i strømmekampen. – Hele seks giganter kjemper nå om rettighetene til å sende tidligere episoder ifølge Bloomberg markeds.  

South Parks skapere, Matt Stone og Trey Parker, og mediegiganten Viacom forventes å dele mellom 450–500 millioner dollar, ved et salg. Det er ikke kjent hvem budgiverne er, men det ryktes at de er de aller største Netflix, Amazon, Disney, AT&T, Comcast og Hulu sloss om South Park   Strømmetjenesten Hulu har de nåværende rettighetene etter å ha sikret dem i 2014, de vil være med på en ny runde

Viacoms Comedy Central sendte nylig den satiriske animasjonsseriens episode nummer 300, som gjør det til en av seriene i USA som har vært på skjermen lengst.

Les: deLillos er ute med «Yoko»

Konkurransen mellom streaming-selskapene er knallhard og det er der de store pengene er, i det siste har populære tv serier som Friends, The Office og Seinfeld blitt solgt for store summer til tross for at det er lenge siden det er laget noen nye episoder.

I november lanseres Disneys og Apples nye strømmetjenester, i direkte konkurranse med den nåværende eneren Netflix og dets rundt 150 millioner abonnenter.

Les på Sporten: Carlo Ancelotti: «Jeg ringer Zlatan i kveld»