Streiket i begynnelsen av kampen fikk ikke det resultatet de håpet på

0
751

Det var scener vi ikke er vant til å se i den meksikanske ligaen på lørdag, Veracruz lot sin motstander Tigers score to mål i en protest over manglende lønn.

Protesten innebar at de Veracruz de første minuttene av kampen bare ble stående og lot Tigers gjøre som de ville, amerikanske ESPN melder at årsaken var manglende lønninger.

Les på Sporten: Lampard og Deschamps i tottene på hverandre

Tigres sa takk for tilbudet og først etter stillingen var 2 – 0 begynte Veracruz spillerne å bevege seg og gjøre motstand, trolig ikke så veldig effektivt i det 8 minutt var stillingen 3 – 0.

Regnet med støtte fra motstanderne

Etter kampen var Veracruz-spiss Angel Reyna forbannet på sine motstandere som benyttet seg av deres protest til å score mål noe han fortalte til TV Azteca: «Tigre var fullstendig klar over at vi kom til å protestere de første tre minuttene av kampen»

Spillerne av Veracruz ville ha boikottet kampen helt i protest.

Men etter trusler om tvang og utestengelse fra den meksikanske ligaforbundet og det meksikanske fotballforbundet (FMF), bestemte Veracruz seg for å være med i seriekampen uansett.

Fredag ​​sa FMF-president Yon de Luisa at han ville stille en million dollar tilgjengelig for å hjelpe til med lønnen til spillerne.

Les: Sir Elton John: «Watford kan ha reddet livet mitt»