Netflix avslører overraskende spin-off av en av sine mest populære filmer gjennom tidene, Bird Box

0
518
«Bird Box»

Netflix har startet en ny franchise denne uken, og avslører at en av de mest populære filmene gjennom tidene får en spin-off.

Bird Box, som kom i 2018, var en post-apokalyptisk thriller med Sandra Bullock i hovedrollen. Dens premiss er: Verden er overfylt med enheter som vil drepe deg hvis du ser på dem. For å navigere i denne verden tar Malorie Hayes (Bullock) og familien hennes bind for øynene for å overleve.

Les på Sporten: Paris Saint-Germain vil ikke lenger betale 90 prosent av Mauro Icardi sin lønn

Hvis handlingen høres kjent ut, så er det fordi filmen kom ut omtrent samtidig som The Quiet Place, som fokuserte på romvesener som ville drepe deg hvis de hørte deg.

Mens kritikken var blandet, var filmen en stor streaming-hit – og står for øyeblikket som den tredje sette Netflix-filmen gjennom tidene, like bak Red Notice og Don’t Look Up.

Det betyr at den er mer populær enn slike som Glass Onion, The Grey Man og Extraction.

Det er ikke så rart at Netflix ser denne som en franchisestarter, og nå har vi bekreftet dette, takket være en ny, overraskende teasertrailer.

Bird Box: Barcelona ser ut til å være en prequel til hendelsene i den originale filmen, og kartlegger det første utbruddet som skjedde i Spania (derav tittelen).

Selv om det ikke er informasjon på teaseren om hvem som har regien/hovedrollen, har IMDb David Pastor og Àlex Pastor som skaperne. De er mest kjent for deres nylige HBO Mac-show The Head, men de erfaring med å utforske utryddelseshendelser med deres 2009-film Carriers, som hadde Chris Pine i hovedrollen.

Carriers kom ut samme år som Pine skjøt til superstjernestatus, og spilte Kirk i den omstartede Star Trek.

Les på F7: God nyhet til deg som vil ta en snartur til Kina