Ryan Reynolds feirer med Wrexham

0
553
Ryan Reynolds

Deadpool-stjernen og medeier av det walisiske fotballaget Wrexham delte opptak fra feiringen hans med herre- og damelaget da de feiret opprykk til den engelske fotballigaen mens de var på en paradebuss på tirsdag.

Herrelaget feiret også sin National League-tittelseier og damelaget fikk også opprykk til Genero Adran Premier etter deres siste sluttspillseier.

Reynolds Instagram-karusell inkluderte selfies med utøverne og hans medeier Rob McElhenney samt videoer av gatene overfylt med entusiastiske Wrexham AFC-fans langs den 3,5 mil lange ruten i byen nord i Wales.

Les: «Angry Birds»-produsenten Rovio kjøpes av «Sonic» for 1.milliard dollar

Reynolds hadde følgende undertekst i sitt Instagram-innlegg: «Den første tirsdagen i mai. For en uforglemmelig kveld i Wrexham som feirer både @wrexham_afc og @wrexhamafcwomen som har fått opprykk og vinner ligaene sine. BONKERS ⚔️❤️⚔️.»

Ryan Reynolds og Rob McElhenneys fotballag rykket opp til den engelske fotballigaen

Reynolds og McElhenney, 45, uttrykte begge sin glede over nyhetene på Instagram i slutten av april.

«Alt jeg eier lukter champagne, øl og gress. Jeg er fortsatt et sted mellom å fnise og hulke. Denne byen og denne sporten er en av de mest romantiske tingene på jorden. Takk, @wrexham_afc ⚔️🏴ꠁ ⚔️,» skrev Reynolds blant en rekke bilder som feiret etter at Wrexham beseiret Boreham Wood med 3-1.

Les: Den best betalte fotballspilleren på planeten er allerede lei

«Røyk må ha kommet inn i øynene mine,» sa McElhenney på sin Instagram-historie om sin emosjonelle reaksjon på seieren og opprykk.

De to skuespillerne kjøpte laget i 2021, og deres nå kjente eierskap ble gjenstand for FXs 2022-dokumentar Welcome to Wrexham.

Selv om Wrexham er et walisisk lag, spiller han i den engelske fotballigaen. Neste sesong, med opprykket, vil klubben konkurrere i League Two, den fjerde og laveste divisjonen av Englands hovedproffs i fotball, ifølge NBC News.

Før opprykk var klubben i den femte engelske fotballdivisjonen. Wrexham har blitt nedrykket utenfor de fire beste ligaene siden 2008 etter 87 år på rad med å konkurrere i Football League.

Les: Bruce Springsteen har startet sin Europa-turne til strålende kritikker