Nicklas Bendter og kjæresten Philine Roepstorff blir TV-stjerner

0
2012
Nicklas Bendter og kjæresten Philine Roepstorff

Dette må være årets mest spennende tv nyhet og vi er bare i januar. – Den tidligere Arsenal, Juventus og Rosenborg stjernen Nicklas Bendter og kjæresten Philine Roepstorff vil være hovedpersonene i en reportasjeserie om Dplay i vår melder Discovery Networks.

Nicklas Bendtner tenker for tiden om han skal prøve å fortsette sin fotballkarriere eller om FC København ble den siste destinasjonen i hans fotballiv.

Det er imidlertid ikke det eneste han gjør – han har bestemt seg for å godta ja for å være midtpunktet i en ny rapporteringsserie hos Discovery Networks ‘streamingtjeneste Dplay.

Les: Overgriper stoppet av dinosaur!

Sammen med kjæresten Philine Roepstorff skal de åpne opp sine liv for kameraene.

«Både Philine og jeg er vant til å være i medias søkelys. Mange historier er skrevet om oss, og vi opplever ofte at bare halvparten av sannheten kommer frem».

I boka mi snakker jeg om oppturer og nedturer som har formet livet mitt og karrièren så langt, og denne serien er en naturlig fortsettelse av den historien, sa Nicklas Bendtner i en pressemelding.

Programmet vil bli kalt ‘Bendtner og Philine’, og hos Discovery er programleder Pil Gundelach Brandstrup fornøyd med å ha fått en avtale med kjendisparet.

«Programmet er en viktig del av en langsiktig Dplay-strategi, der vi ønsker å gjøre oss selv til en uunnværlig del av danskenes hverdag. Der andre streamingtjenester først og fremst spirer fiksjon, vil vi være ledende innen virkelighetshistorier, der dansker kan klikke seg rundt i en verden med fengende historier, der du kommer bak fasaden og nærmere virkeligheten»

Les på Sporten: Har instruert agenten om å gjøre deal med Leeds

Hvorvidt Nicklas Bendtner har bestemt seg for hva annet den profesjonelle karrièren hans har å tilby, er foreløpig ikke kjent.  – Vi vet heller ikke om eller når serien kommer til Norge.