«No Pukki, No party» Premier League sensasjon skaper latterlig problem

0
1314
Teemu Pukki

I fjor gikk den finske angrepsspilleren Teemu Pukki gratis fra den danske klubben  Bröndby IF til Norwich som da var i Championship. – Etter opprykket til Premier League ble han «verdensberømt» da han scoret hat trick mot Newcastle. 

Teemu Pukki som tidligere spilt for Celtic og Schalke og Sevilla har klart å styre unna problemer med sitt småmorsomme navn, men når han begynner å bli stor i Premier League har de oppdaget han i Asia også.

Les: Forbyr Harry Potter etter å ha snakket med djevelutdrivere

Derfor kan de ikke si «Pukki» på TV
Med fem mål i sine tre første kamper er finske Teemu Pukki den store sensasjonen i Premier League så langt. 29-åringen skaper overskrifter over hele verden, og uttrykket «ingen Pukki, ingen fest» er allerede viden kjent.

No Pukki No Party

Men i Malaysia eller Singapore betyr det noe helt annet enn du har tenkt. – Det er nemlig «Pukki» slang for det kvinnelig kjønnsorgan. (Det skaper en ekstra dimensjon for «ingen Pukki, ingen fest»)

Les på Sporten: «Solskjær trenger fire, fem overgangsvinduer»

«Trender»
Den tidligere Premier League-spissen Stan Collymore jobber nå som kommentator på den asiatiske TV-kanalen Stadium Astro og forteller oss at emnet er blitt tatt opp av kanalens ledere.

TV stasjonen har merket en kraftig økning i sosiale medier med alt som har med Premier League å gjøre.

“Så… jeg er i Kuala Lumpur på et møte med produksjonsselskapet og de spør:

‘Stan, har du hørt om Pukki-situasjonen i Malaysia?’

«Nei, hva?»

‘Eh … Pukki trender hver uke (på Twitter) her. Det betyr f *** a på malaysisk slang. Så vær forsiktig med hva du sier i direktesending. »

«Holder fokus»
Sportbladet møtte Teemu Pukki etter kampen mot Chelsea forrige helg.

Så spurte vi ham om han hørte uttrykket «ingen Pukki, ingen fest».

– Ja, jeg har lest noen aviser, både finsk og svensk. Så jeg har lagt merke til det, men jeg prøver bare å holde fokus. Fortsetter å jobbe.