Forbyr Harry Potter etter å ha snakket med djevelutdrivere

0
1361
Klart at onde ånder kan komme, Harry Potter kan tross alt fly på et sopelime.

Det som ikke burde overraske er at de involverte parter fortsatt har jobben til tross for at de har bevist at de er fullstendig kokos. Presten Dan Reehil ved St. Edward Catholic School i Nashville har få forbudt bøkene om Harry Potter av J.K. Rowling og årsaken er utrolig. 

Reehil tror etter å ha snakket med flere eksorsister at de magiske ordene i boka faktisk kan tilkalle onde ånder og det er jo ikke noe man ønsker på en skole.

Les: Solsidan kommer snart, her er de første bildene

Istedenfor å gi presten sparken har de nå erklært at J.K. Rowlings syv bøker om den unge trollmannen er farlige og er bannlyst fra skolens bibliotek. Det skriver Kino.dk.

Til lokalavisa Tennesean forklarer Reehil at innholdet i bøkene kan tilkalle onde ånder:

«Bøkene fremstiller magi som både noe godt og ondt, hvilket ikke er sant, men faktisk en klok villedelse. Bøkenes forbannelser og besvergelser er virkelige forbannelser og besvergelser som, når de leses høyt av et menneske, risikerer å tilkalle onde ånder i nærvær av den som leser teksten».

Med en av tidens mest solgte og trolig også mest leste bokserier skulle man tro at hvis det presten sier faktisk stemme at det ville være noen tilfeller hvor noen har fått besøk av onde ånder.

Les på Sporten: Bayern München viser at et Coutinho-kjøp er enkelt