Noen som husker Cristiano Ronaldos stolte bilkjøp forrige gang han spilte for Manchester United?

0
611
En stolt 19-åring - før Instagram.

Ingen kan ta fra Cristiano Ronaldos posisjonen som en av historiens beste angrepsspillere. Gullballer, støvler, trofeer og annet fotball bling forteller om en portugiser som har nådd toppen på gresset – og i forretningslivet.

CR7 har også sørget for at han er helproff på sosiale medier. En god kombinasjon av kropp, rikdom, familie og supportermøter preger satsingen til 37-åringen. Luksusbilene har også blitt en naturlig del av profileringen, der bilparken ikke skal legge skjul på suksessen: Bugatti Veyron, Bugatti Chiron, Ferrari F12 TDF, Ferrari 599 GTB, Ferrari Monza, McLaren Senna, Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Ghost, Rolls-Royce Cullinan, Porsche 911 Turbo S og Mercedes-AMG G63 er noen av glisene.

LES: Elvis med ny film, Fender smiler

På lørdag 13. august gikk eieren av denne bilparken ut på Premier League-arenaen for Manchester United mot fotballmyggen Brentford. Ronaldo drar inn en ukelønn på over 6 millioner kroner (salarysport), til sammenligning kan lørdagens motstander lønne hele sin tropp for grovt regnet det samme United betaler for Ronaldo.

Dette er Ronaldos andre runde på Old Trafford, den forrige var i perioden 2003-09. Litt kult er det å spole tilbake til 19-åringen Ronaldo stolt vise frem bilkjøpet i 2004. Dette var tiden før instagram og skrytebilder, men ifølge Marca ble den unge portugiseren eier av en svart Audi S3, en sportsbil som da sikkert var grom nok, men sammenlignet med dagens bilpark i garasjen til spilleren bringer det frem smilet. Da var årslønna på rundt 1,8 millioner euro, 35 000 euros ble brukt til audi’en.

Ronaldos sportsbil anno 2004.

Solskjær har all grunn til å være stolt av jobben han gjorde for Manchester United

Så hvordan gikk det for Manchester United med Ronaldo på banen mot Brentford, atten år etter audi-kjøpet? Et totalt ydmykende 0-4 tap. Igjen en påminnelse på at fotballkamper ikke avgjøres av hva spillerne har i garasjen eller på bankkontoen.