Angelina Jolie vil vite hvorfor FBI ikke arresterte Brad Pitt

0
364
Brangelina

En ting er helt sikkert, de to tidligere turtelduene «Brangelina» er ikke gode venner lenger. -Man skulle tro ting hadde roet seg nå som det har fått såpass lenge siden skilsmissen, men det har det ikke.

Brad Pitt har saksøkt Angelina Jolie for å ødelegge omdømmet til hans spritmerke og skittentøysvask fortsetter å komme opp i media.

En hendelse som etter Angelina Jolie sin mening førte til skilsmissen er nå offentlig. – En rapport bekrefter at Brad Pitt nesten ble arrestert av FBI etter en hendelse i 2016 som førte til skilsmisse hans med Angelina Jolie. – Det er påstått at Brad Pitt var full og ble overdrevent voldelig mot skuespillerinnen i deres private jet.

Les: Noen som husker Cristiano Ronaldos stolte bilkjøp forrige gang han spilte for Manchester United?

Enhver hendelse som finner sted i USAs luftrom anses å være under regjeringens jurisdiksjon, noe som betyr at FBI måtte etterforske. Men ‘Bullet Train’-stjernen ble klarert etter en kortvarig etterforskning, ifølge The Guardian tilbake i 2016. Det skjedde 14. september, Los Angeles County Department frikjente ham for enhver ulovlig handling. Men Angelina Jolie søkte om skilsmisse fem dager etter det.

Les på Sporten: Gareth Bale slapper av for sin nye klubb

Hva skjedde i det flyet?
Det ryktes at Angelina Jolie skulle posere som en «Jane Doe» mens hun la frem et søksmål mot FBI, retten presenterte henne som en person med status. Ifølge Puck News’ Eriq Gardner ble Brad Pitt nesten arrestert av FBI over hendelsen.

Han bekreftet at Jolie var saksøker i FBI-søksmålet. Rapporten bekrefter at agenten som er ansvarlig for etterforskningen presenterte en sannsynlig årsak til arrestasjon for en assisterende amerikansk advokat, men de bestemte seg for ikke å fortsette siktelsen. Inne i rapporten var det også detaljer om hva som skjedde på flyturen.

Ifølge saksøkeren (Jolie) drakk Brad Pitt og tok henne med bak i flyet. Han skal ha tatt tak i skuldrene hennes og ristet henne mens han ropte ting som: «You Fuck this famely». I samme flytur skal Jolie ha pådratt seg skader og presenterte agenten bilder av den skadde albuen hennes som et forsøk på å bekrefte påstandene hennes med bevis.

Pitt skal også ha helt øl på Jolie under denne hendelsen. Så langt har Brad Pitt benektet at noe av dette har skjedd mens Jolie fortsatt ber om en forklaring på hvorfor han ikke ble arrestert for det han angivelig gjorde.