Hvordan satse på volleyball? • Spill på Volleyball Super League

0
1222

Hvis du liker sport, må du vite at du kan prøve å tjene penger på sport, ikke sant? Jag visste ikke? Da har du kommer til rett sted: denne artikkelen vil lære deg hvordan du spiller volleyball.

Betting er enklere enn det ser ut ved første øyekast. For å komme i gang er alt du trenger en konto med en anerkjent bookmaker og et lite budsjett (ikke gå stort uten å kjenne markedet, ikke sant?).

For denne opplæringen vil vi for eksempel bruke 22Bet, en velkjent bookmaker som vi anbefaler å bruke. Hvis du ikke har en konto på plattformen ennå, benytt anledningen til å opprette kontoen din og bruke den nye bruker bonusen og jobbe med en større bankroll.

Markeder for å satse på volleyball

Dessverre er dekningen av Superligaen ikke alltid komplett på bettingsider. Dette er normalt, det er tross alt ikke en sport som er like omstridt som fotball eller tennis, for eksempel. Likevel, i konkurransene med størst dekning, er variasjonen av markeder til stede. For å forklare hver av dem, la oss bruke en liga med de fire viktigste volleyball markedene: den japanske Premier League.

Satt handikap

En volleyball kamp spilles til best av fem sett. For å vinne kampen må laget derfor vinne tre. For sikrere spill eller bedre odds åpner imidlertid bookmakere Set Handicap-markedet.

I dette tilfellet kan du gi lagene en fordel (eller en ulemper). Merk at Toray Arrows -1.5 Sets Handicap bringer en vanskeligere situasjon. Laget må vinne 3×1 eller 3×0. Med andre ord er en 3×2 seier allerede en tapenade innsats. På den annen side er selvfølgelig belønningen for suksess bedre.

Dette er et veldig nyttig marked i spill med stor balance. På denne måten kan du gi sebraen en fordel og ha mer utbytte av å vinne favoritten enn av en enkelt seier.

Handicapping

De som satser på tennis har allerede tilpasset seg denne prosessen, men målet blir summen av poengene til alle lagene, uten å være avhengig av den etablerte poengsummen.

La oss for eksempel si at et spill inte med at Toray Arrows vant 25/23, 25/22 og 25/23. Legger vi sammen poengsummene, finner vi totalt 75 poeng (25 + 25 + 25) for det vinnende laget og 68 poeng (23 + 22 + 23) for det tapende laget. Denne forskjellen er nok til å dekke det foreslåtte handicapet med 1,5 poeng.

Totalt antall poeng (ned/opp)

Tenker fortsatt på poeng, et annet alternativ er Under/Over-markedet. Ingen hemmelighet, ideen er å legge sammen alle poengene i spillet og se om beløpet var over eller under den foreslåtte linjen, som i dette tilfellet er 185,5 poeng.

I eksempler vi ga fra markedet ovenfor, har vi totalt 143 poeng. Det vil si at den vinnende innsatsen vil være mindre enn 185,5 poeng.

Prøv å jobbe med konkurransedyktige odds slik at du ikke trenger å slå like hardt

I motsetning til fotball har volleyball større problemer med å presentere sebraer. Derfor, som vi så i video en, er spill med store odds forskjeller vanlig. Du må imidlertid være forsiktig med å stole for mye på super favorittspill og kun sats med live odds. Dette krever at suksessraten din er veldig høy. Og en sebra dukket opp i denne runden som vi laget artikkelen, hei!

Det er tre måter å omgå disse situasjonene på:

  • Bruke handicap markeder, skape mer konkurransedyktige odds for kamper og kreve færre resultater.
  • La det være live betting, dra nytte av sterke lag som kommer inn på bordet og ender opp med å tape spillet.
  • Se etter ligaer uten samme dekning, hvor mangel på informasjon fra bookmakere skaper bedre muligheter.

Gjør en full rollebesetning

Det er naturlig for store spillere å vekke oppmerksomhet, men dette garanterer ikke seier i volleyball. Denne modaliteten spilles punkt for punkt, og bare én idrettsutøver utgjør en så stor forskjell. Vekten på rollebesetningen fortjener maksimal oppmerksomhet.

Vær også oppmerksom på «navnene» på utøverne. Noen ganger kan de være på slutten av karrieren, og hvis de ikke har et konkurransedyktig lag på sin side, er ikke individualitat så viktig. Husk: forskjellen på et godt volleyballag er å ha dyktige utøvere i forskjellige posisjoner.