Nytt Spyro-spill i produksjon

0
1071

For to år siden kom Activision med siste del av den meget vellykkede serie «Spyro the Dragon Reignited Trilogy», som var fullpakket med nostalgi med remasterede versjoner av seriens første tre spill, som mange ser på som de beste.

Suksessen har motivert selskapet bak med å sende Spyro ut på helt nye eventyr. – Det er over 10 år siden sist vi fikk en original Spyro.

Det som var et forsøk med nye versjoner av gamle spill var så vellykket at vi trolig får noen helt nye spill. ‘TheGamingRevolution’, som har en ganske anstendig serie hvor de melder rykter tidlig.

Da «TheGamingRevolution» ble presset for mer informasjon av fansen, svarte de ganske enkelt at vi burde forvente mer informasjon om spillet i de «kommende månedene.» Før de legger til at spillet sannsynligvis ikke vil komme ut før i 2021.

Les: James Milner i karantene lager humorvideoer

De har allerede rapportert at de har mange prosjekter på farten, med ‘Tony Hawk Proskater Remastered’ og ‘Modern Warfare 2 Remastered’ som to av de mest bemerkelsesverdige, og selvfølgelig, som et nytt år kommer, en ny ‘Call of Duty’ ‘spillet er å forvente.

Hvis disse ryktene har sannhet bak seg, er det sannsynlig at vi vil finne ut mer på et tidspunkt i år, midt i coronavirus-krisen, men det er usikkert når utviklere vil kunngjøre spillene sine ettersom spillkonvensjoner er blitt satt i tvil.