Kenny Rogers død av naturlige årsaker

0
1341

Den 81 år gamle artisten og filmstjernen Kenny Rogers har laget noen sager som vi alle fra tid til annen nynner på. – Og alle som spiller poker fra tid til annen minnes låta (og noen filmen) «The Gambler» når vi sitter der med en middels god hånd og lurer på om vi skal kaste kortene eller ikke.

Kenny Rogers har cashet inn sine chips, han sovnet fredelig inn i sitt hjem omgitt av sin familie.

Les på Sporten: Tottenham og Arsenal kjemper om misfornøyd Liverpool-spiller

Kenny Rogers karriere strekker seg over mer enn 60 år. Han har satt et uutslettelig preg på amerikansk musikkhistorie, sier Rogers’ familie i en uttalelse som er delt på nettet.

På grunn av den verdensomspennende viruspandemien planlegger familien en liten privat samling for å ta farvell med Rogers. De ser fram til å feire artistens liv med venner og fans på et senere tidspunkt.

Kenny Rogers er kjent for TV-filmen «The Gambler». Han var også en av sangerne i «We are the world», som ble spilt inn i 1985.

Les: Dolly Parton vil tilbake på førstesiden av Playboy: «Puppene er de samme»

«The Gambler», «Lady», «Islands in the stream», «Lucille», «She believes in me» og «Through the Years» er blant hans mest kjente sanger.

Han er vinner av tre Grammy-priser, har vunnet CMA (Country Music Association Awards) seks ganger og har mottatt hedersprisen «CMA Artist of a lifetime».