Overgriper stoppet av dinosaur!

0
1151

Jeg dømmer absolutt ingen, hvis du har glede av å kle deg ut som et søtt dyr og være sammen med andre likesinnede så hver så god. – Det som i utgangspunktet var veldig rart ble enda mer bisart da en gjeng med søte hårete dyr ledet an av en spesielt ivrig rosa dinosaur la en mann i bakken og hjalp politiet med en «sivil arrest».

Den amerikanske byen San Jose er stappfull av søte dyr på grunn av messen FurCon (kan best omtales som en kosedyrfestival) og hendelsen hvor en mann truet og var ufin ovenfor sin partner skjedde utenfor Marriot Hotel i sentrum av byen, rett ved der messen ble arrangert.   – Det var ikke spesielt lurt.!

Det er en gal, gal verden

FurCon er, ifølge egen informasjon, «en av verdens største antropomorfe kongresser», der såkalte furries, som har en forkjærlighet for å kle seg ut som store, plysjleker, møtes.

Les: OL-pappsengene tåler sex – men bare to personer om gangen

Det er mange tusen deltagere hvert eneste år på FurCon. – Paraden er et populært innslag i bybildet. NB – De er voksne

Flere deltagere var vitne til det som beskrives som vold mot en kvinne i en bil foran hotellet, og de nølte ikke med å iverksette tiltak mot overgriperen, 22 år gamle Demetri Hardnett.

I opptak fra scenen kan du derfor se flere søte dyr, inkludert en rosa dinosaur, som legger seg på overgriperen midt på fortauet.

Ifølge SF Gate ankom politiet minutter senere og arresterte Demetri Hardnett, som ble tatt i varetekt siktet for partnervold.

Les på Sporten: Glazer synes det var for dyrt, Ed Woodward biffet likevel opp budet