Ozark siste sesong bekreftet: store endringer i sesong 4

0
1523

Vi i Popidol er så begeistret for tv serien Ozark at vi må plassere den på toppen av listen over det vi liker best på Netflix. – Med den meget dramatiske avslutningen av sesong 3 skjønte vi med sikkerhet det kom til å komme en fjerde sesong.

Det er likevel godt å få det bekreftet, selv om vi må innrømme vi er litt triste det er den siste. – Skaperne av Ozark har bestemt seg for at sesong 4 skal deles i to med syv episoder i hver del.

Les: Twitch godtar ikke hatet til Trump

I bekreftelsemeldingen fra showskaperne står det «Den nye sesongen vil markere det endelige kapittelet i Byrde-familiens reise fra forstaden til Chicago-livet til deres kriminelle foretak i Ozarks,» (Røper absolutt ingenting)

Jason Bateman som både er med som skuespiller, regissør og produsent sa om showets slutt: «En stor størrelse på sesongen betyr superstore problemer for Byrdes. Jeg er spent på å avslutte med et smell.»

Og showrunner Chris Mundy sa: «Vi er så glade for at Netflix innså viktigheten av å gi Ozark mer tid til å avslutte Byrdes ‘saga rett.

«Det har vært et så stort eventyr for oss alle, både på skjermen og av, så vi er glade for å få sjansen til å ta den med hjem på en mest mulig oppfyllende måte.»

Sesong 3 sluttet med at Byrdes familien kom helt inn i kjernen av det meksikanske Navarro kartellet. – Det betyr store endringer, trolig blir «hvithvaskingsfamilien» en del av den pågående kartell krigen, som det «nest største» kartellet er i ferd med å tape.

Les: Bekreftet: Liverpool signerer en spesielt viktig forlengelse