Quentin Tarantino hinter om Kill Bill 3

0
1560

Hvis vi skal tro Quentin Tarantino så kan vi glede oss til å se Uma Thurman igjen i ikonisk gul «jumpsuit» med en perfekt balansert katana i hånden og et brennende hat i hjertet.  

Quentin Tarantino snakket med Happy Sad Confused-podcasten, og sa at han har vært i samtaler med Uma Thurman om Kill Bill 3.

«Jeg og Uma har snakket om det nylig, ærlig talt, for å fortelle deg sannheten, Jeg har tenkt på det litt videre. Vi snakket om det bokstavelig talt forrige uke. Hvis noen av filmene mine skulle komme fra de andre filmene mine, ville det være en tredje Kill Bill. ”

Regissøren har kommet med hint mot en tredje film før, noe som kan gjøre kommentarene hans litt mindre troverdige. I 2004 sa Tarantino at Vernita Greens datter Nikki, som ble tvunget til å være vitne til drapet hennes, kunne være stjernen i en ny film.

Les: Fotballforbundet stritter imot EU forslag om kunstgressbaner

Når Quentin Tarantino forklarer noe til Uma Thurman må han være forsiktig, der er bare en av dem som har en katana

Til å begynne med tenkte jeg at dette ville være min «Dollars Trilogy» (cash ku). Jeg hadde tenkt å lage en ny hvert tiende år. Men jeg trenger minst femten år før jeg gjør dette igjen.»

Les på Sporten: Bekreftet: Felipe Luis har fått ny klubb