«The Witcher» blir ikke den nye «Game of Thrones»

0
1794
Henry Cavill er "Geralt of Rivia" (til høyre)

HBO showet «Game of Trones» endte for mange fans litt skuffende, men vi gleder oss som små barn på julaften til «spinn offs» og serier som ligner. Netflix presenterte traileren til sitt nye storshow «The Witcher» og vi fikk umiddelbare assosiasjoner til «Game of Thrones» med serieskaperen nekter for at de lager en arvtager.

Les: Slipknot ute med ny låt, og ja de er fortsatt sinna!

Helt siden vi fant ut at The Witcher har rykter snurret om hvordan det kom til å se ut. Ville det være tro mot spillets verden? Hvordan ville Geralt se ut? Og ville det være en verdig erstatning for Game of Thrones?

Vel, med en trailer som ble utgitt på San Diego Comic Con i forrige uke, er vi nærmere å finne ut svaret på de to første. Og serieskaper Lauren S. Hissrich har har fortalt oss at det tredje definitivt ikke vil skje.

Les på Sporten: Fryst ut av Zinedine Zidane på vei til Premier League

«Jeg er en stor fan av Game of Thrones, og jeg tror sammenligningene kommer fra folk som spør om vi kommer til å være så vellykkede, jeg håper det,» sa hun da hun ble spurt om de to seriene kommer til å ligne på hverandre.

«Men nei, de gjorde en god jobb, men vår serie er veldig annerledes, men jeg kan bare håpe at vi er like vellykkede som dem.»

Vi kan på en måte se hvor sammenligninger kommer fra – de er begge morsomme, de er begge satt i fantasiverdener, og de inneholder begge store mengder skandale, slåssing og sex. -The Witcher kommer ut mot slutten av året.