Quentin Tarantino vil lage Star Trek på en måte du aldri før har sett

0
1054

Det er ingen som lenger tror på Quentin Tarantino når han sier han bare skal lage 10 filmen Den niende «One Upon a Time in Hollywood» kommer på norske kinoer i august og er det noe Tarantino kan så er det markedsføring. 

Pulp Fiction to boldly go where no one has gone before

Nå bygger han opp til er crescendo inkluderer alle ingredienser for å skape en gigantisk suksess.  – Han krangler med Simon Pegg som er dypt inne i Star Trek universet og trekker frem et bakteppe hvor han vil blande Pulp Fiction inn i en science fiction film i Star Trek universet.

Les: Menneske. Rebell. Helt. Gud

I det siste når Quentin Tarantino egentlig skulle snakke om «One Upon a Time in Hollywood» har han vært mye mer opptatt av den nye Star Trek filmen han har lyst til å lage. sin  har han gjort flere interjvuer der han snakker om Star Trek-filmen han har lyst til å lage.

Manus skal være nesten ferdig:

«Den nye Star Trek» filmen er baret på Tarantinos egen pitch til produsent J.J. Abrams, og er skrevet av Mark L. Smith (The Revenant).

Quentin har visstnok fått nok av at skuespiller (og Star Trek: Beyond-manusforfatter) Simon Pegg kommer med uttalelser om Star Trek-filmen. Han sa dette til Deadline:

Les på Sporten: Regner med å selge Alexandr Vasyutin henter Ligue 1 keeper

«Jeg vil si én ting om Star Trek som jeg har håpet på at noen tar opp. Jeg vet ikke om jeg skal lage den eller ikke. Det må jeg finne ut, men Mark skrev et skikkelig kult manus. Jeg liker det veldig godt. Det er et par ting jeg vil endre, men jeg likte det veldig, veldig godt.
Jeg er irritert på Simon Pegg. Han vet ingenting, men han kommer stadig med påstander som om han visste ting. Hans sa noe sånt som at «Altså, det kommer ikke til å være Pulp Fiction i verdenrommet.»

Jo, det er det! Hvis jeg lager den, kommer det til å være akkurat sånn. Det kommer til å være Pulp Fiction i verdensrommet. Da jeg leste manuset tenkte jeg at det Pulp Fiction-aktige aspektet, det har jeg faen meg aldri sett i en science fiction-film, noensinne. Det er ingen science fiction-filmer som har det i seg. Og de sa «Ikke sant! Det er derfor vi vil at du skal lage den.»

Les på F7: Gigantisk brøler fra det nederlandske flyselskapet KLM