Rob McElhenney og Ryan Reynolds vil kjøpe britisk fotballklubb

0
760

Den walisiske fotballklubben Wrexham som er så langt du kan komme unna, penger berømmelse og «bling» kan overraskende få to Hollywood stjerner tungt inn på eiersiden.

Den til nå medlemsbaserte klubben befinner seg på nivå fem – 5 – i den engelske ligasystemet, som til og med Asker kan få et hederlig tap mot.

Les: Superstjerne Rebel Wilson slanker bort fettet og filmroller

Ryan Reynolds og Rob McElhenney har lyst til å gjøre det hele litt mer spennende og vil bruke noe av sin formue på å løfte klubben noen hakk.

Vi er fullstendig enig med Reynolds og McElhenney at det er en god ide å kjøpe en klubb hvis man kan, og trolig, nesten 100% sikkert er det en ekte pub i nærheten man kan drikke seg til mot hver gang det er en regning å betale, tro meg, det koster, bare spør Røkke.

Tidligere denne uken ble det gjennomført en avstemning i sakens anledning, og 97,5 prosent av de stemmeberettigede var positive. (selvsagt er de det, de får tross alt «grønne lykt» inn på eiersiden)

«I løpet av kort tid kommer Mr. McElhenney og Mr. Reynolds til å legge fram sine visjoner for Wrexham AFC og et forslag medlemmene kan stemme over», heter det i en uttalelse.

Rob McElhenney er best kjent som skaper av «It’s Always Sunny in Philadelphia» som nå er inne i sin 14.sesong.

Les på Engelskeklubber: Manchester City jager Sevilla-forsvarer

Ryan Reynolds er mest kjent som !»Wade Wilson i Deadpool-filmene, mens han også intenst prøver å glemme han har vært Grønne Lykt. – Han prøver sikkert også å gjemme sine to ekskoner, Alanis Morissette og filmstjernen Scarlett Johansson

Har vært på nivå to
For å løfte Wrexham til toppen kan det kanskje bli behov for en dose superkrefter. Den walisiske klubben har som best vært oppe på andre nivå i engelsk fotball, men det er 40 år siden.

Forrige sesong endte klubben på 19.-plass på nivå fem, den laveste nasjonale divisjonen i England.