Se Tom Cruise kjøre utenfor et stup på motorsykkel i «Mission: Impossible 7» trailer

0
465
Tom Cruise

Det er absolutt ingen som er i nærheten av Tom Cruise når det gjelder galskap i stunts. – Og slik den første traileren for Mission: Impossible 7, offisielt kalt Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One fortsetter han selv om at begynner å bli en gammel mann.

Det vanvittige motorsykkel stuntet ble selvfølgelig gjennomført på Sunnmøre! – Norsk natur har blitt en favorittdestinasjon for Tom Cruise som har kommet hit for å filme flere ganger.

Tom Cruise viser frem sine siste dødsforaktende stunts i den syvende Mission: Impossible filmen, som er del én av to filmer som forventes avslutter den langvarige actionspionfilmserien.

Les: Kane dro til med tre scoringer i løpet av seks minutter

I teaseren blir Cruise (agent Ethan Hunt) sett kjøre motorsykkelen sin utenfor en klippe, blant andre stunts. Seerne får også en første titt på Kittridge, spilt av Henry Czerny, som fansen ikke har sett siden den originale filmen fra 1996.

«Dine dager med å kjempe for det større gode er over,» forteller Kittridge til Ethan i traileren.

«Dette er vår sjanse til å kontrollere sannheten, begrepene rett og galt for alle i århundrer fremover. Du har kjempet for å redde et ideal som ikke eksisterer, aldri gjorde det. Du må velge side.»

I januar ble utgivelsesdatoen til Mission: Impossible 7 forsinket nok en gang på grunn av vedvarende bekymringer rundt COVID.

Les: Manuel Neuer blir og det gjør geita også

I september i fjor ble den skjøvet tilbake til 30. september 2022, fire måneder etter den opprinnelige planlagte utgivelsen 27. mai 2022. Før det ble den opprinnelige utgivelsesdatoen først satt til juli 2021.

Paramount Pictures og Skydance har siden kunngjort at filmen nå kommer ut 14. juli 2023 etter at COVID fortsatte å påvirke produksjonen av filmen, som har funnet sted i Storbritannia.

Og den åttende filmen i serien, filmet samtidig med den syvende og nylig ble bekreftet av The Wrap for å være «del to», er nå planlagt for utgivelse 28. juli 2024.

I følge en rapport fra Variety i februar, vil de to filmene fungere som en utsendelse for Cruise i serien, eller en «kulminasjon» av franchisen.

I fjor forklarte Cruise hvordan han holdt settet til Mission: Impossible 7 i gang under pandemien.

Skuespilleren, som både produserer og spiller hovedrollen i actionfilmen, fortalte Empire om protokollene som ble satt på plass for å fortsette å filme trygt. «Jeg har produsert 30 til 40 filmer. Jeg er ansvarlig for tusenvis, om ikke titusenvis, av jobber, sa Cruise.

«Alle vennene mine i bransjen, folk som er i distribusjon, og mannskapet mitt sa:» Hva skal vi gjøre? Jeg kan miste huset mitt!’ Så jeg fortalte studioet og sa til industrien: ‘Vi skal tilbake. Vi skal få alle tilbake på jobb. Vi skal begynne å skyte til sommeren. Og vi skal finne ut hvordan vi gjør det trygt.’