«Thor: Love and Thunder» ugjenkjennelig Christian Bale som superskurk

0
519

I tillegg til å innimellom snakke rett fra levra er filmstjerne Christian Bale kjent for å gjøre alt for å passe inn i en rolle. – Alt fra å gå ned 20 kilo til å leve som uteligger er innenfor det han kan tenke seg å gjøre.

I den neste storfilmen fra Marvel er han helt ugjenkjennelig i rollen som skurken Gorr.

«Thor: Love and Thunder» er av eksperter tippet til å bli den første filmen gjennom tidene som passerer 3 milliarder dollar i omsetning og dermed parkerer en annen Marvel rekord Avergers: Endgame og Cameron sin giganthit Avatar.

Se Tom Cruise kjøre utenfor et stup på motorsykkel i «Mission: Impossible 7» trailer

Den britiske skuespilleren Christian Bale er kjent for sitt ville vekttap og transformasjoner knyttet til filmroller, og nå har den 48 år gamle stjernen gjort det igjen.

Den nettopp utgitte traileren til Marvel-filmen «Thor: Love and Thunder», som har premiere i sommer, viser det første glimtet av skurken Gorr, spilt av Christian Bale, og her er han igjen ugjenkjennelig.

På det sosiale mediet Twitter har stjernens nye utseende også vakt entusiasme blant fans av Marvel-universet.

«Christian Bale som Gorr kommer til å drepe ham, han ser helt fantastisk ut», skriver en fan.

«Christian Bale som Gorr ser faktisk veldig skremmende ut. Han kommer til å gi oss en av de beste Marvel Cinematic Universe-skurkeopptredenene, skriver en annen fan.

Også filmens regissør, Taika Waititi, er begeistret for Bale.

«Min ydmyke mening er at Christian Bale sannsynligvis gir oss den beste Marvel-skurken vi noen gang har hatt,» sa han til Associated Press.

Les: Luis Suarez lurt – igjen

Har gått ned 28,5 kilo
Tidligere har Christian Bale brukt ekstreme metoder for å endre utseendet på en rolle.

Da han skulle spille rollen som Trevor Reznik i filmen ‘Maskinisten’ i 2004, gikk han tidligere ned 28,5 kilo. Han har fortalt Men’s Magazine om den noe kontroversielle metoden.

– Jeg kom på den helt geniale metoden hvor jeg bare røykte sigaretter og drakk whisky for å gå ned i vekt. Men da jeg prøvde det igjen i 40-årene, fungerte det ikke fullt så bra lenger. Jeg våknet med hjertebank og hadde det ikke bra i det hele tatt, sa han i intervjuet.

Christian Bale var villig gå ned rundt 45 kilo for rollen, men produsentene takket nei. De satte grensen ved 54 kilo for ellers ville det vært farlig.

Flere skuespillere er villige til å gå til ytterligheter for rollene sine når det kommer til utseendet. Dette gjelder alt fra tatoveringer, til vekttap og å få trukket tenner.

Les: Fra 1. juni forsvinner Facebook-siden «NRK Nyheter»