Simpsons har latt seg inspirere av «Avengers»

0
1149

Simpsons har alltid elsket en crossover – Futurama, Family Guy, Harry Potter til og med American Idol fikk en episode – og nå tar TVs favoritt tegneseriefamilie sin største franchise så langt; Marvel.

Fox kommer med en helt egen Avengers-tema Simpsons-episode med tittelen ‘Bart the Bad Guy’.

Les: Strømmetjeneste fjerner kvinner

Episoden, som er planlagt til 23. februar 2020, vil takle spørsmålet om spoilere, og vil til og med inneholde «cameos» fra Marvel-sjef Kevin Feige og Endgame-regissører Joe og Anthony Russo.

Detaljer om episoden ble avslørt av TV Lines Michael Ausiello, som sa: “Som et resultat av en massiv misforståelse, får Bart se et snitt av den uutgitte oppfølgeren til den ekstremt populære Vindicator-superheltfilmfranchisen.

Les på Sporten: Napoli lynkjapt ute om Erling Haaland-saken

”Og han bruker spoilere fra den ennå ikke utgitte filmen som utpressing for å få det han vil. Når to ledere (spilt av, blink, blink, Marvels Joseph og Anthony Russo) oppdager Bart har sett filmen, vil de ikke stoppe på ingenting for å holde spoilerkunnskapen hans hemmelig.

Dette er ikke første gang sitcom takler Marvel-universet, da familien i januar kom ansikt til ansikt med skurken Thanos i en klassisk sofascene.

Imidlertid er ideen om full avengers fylt episode noe vi ikke har sett før, og en som vil gjøre Marvel og Simpsons fans like begeistret.