Siri Pettersens kult-tegneserie endelig samlet i bokform!

0
1047

«Antiklimaks – heller mot enn for» av Siri Pettersen er en tegneserie som ble publisert for 15 år siden. Serien fikk en sterk og trofast fanbase, men Pettersen la den ned da hun startet på fantasy-eposet sitt, nemlig «Ravneringene.» Nå er Antiklimaks endelig samlet i bokform!

Klart vi kan forandre verden! Det mener i hvert fall gjengen i Antiklimaks! De synes alt er feil, og sammen skal de kjempe for en bedre verden.
Men er de enige om hvordan?
Nei!
Har de en felles plan?
Nei!
Er de enige om hva som er viktigst?
Nei!
Kommer du som leser til å bli glad i dem?
JA!

Les: Mourinho holder portugisiske banneord innabords gjennom flaskedans

For endelig er denne norske og klassiske stripeserien samlet i sin helhet. Før Siri Pettersen ble forfatter, og tok verden med storm med sitt fantasyepos, Ravneringene, tegnet hun stripeserien Antiklimaks. En humorserie med sterke politiske undertoner! Som Siri selv har sagt: Det er serien for deg som ønsker en annen verden! (Og hvem gjør ikke det i disse dager? Red.anm.)

Antiklimaks vant Bladkompaniets tegneseriekonkurranse i 2002 og fikk Sproingprisen i 2003. Siri Pettersen la ned tusjpennene i 2004 for å konsentrere seg om det episke fantasy-verket, Ravneringene. En bokserie som nå er utgitt i 13 land, og opsjon på filmrettighetene er allerede kjøpt.

Les på F7: Det vil bli dyrt å handle når 350 kronersgrensa forsvinner

«Det er femten år siden jeg tegnet Antiklimaks. Den gangen var jeg på mitt mest engasjerte, men muligens ikke mitt klokeste. La oss anslå at jeg opererte med 18 i karisma og 9 i visdom. Lett å erkjenne, sånn i ettertid. Alt var galt, og jeg hadde lommene fulle av enkle løsninger. Det kan jeg leve med. Jeg kan til og med nyte å se tilbake på det med en flau varme, som når man kommer over kjærlighetsdikt fra tenårene.» Skriver Siri Pettersen i forordet sitt i boken.