Skuespiller arrestert for drapsforsøk

0
562

Hvis vi skal prøve å finne litt ironi i arrestasjonen av skuespiller Johnny Ortiz er det at han stort sett spiller roller som ikke helt er på riktig side av loven. – Unntaket er Disney sin «feel good film ‘McFarland, USA’ hvor han spiller sammen med blant andre Kevin Costner.

Johnny Ortiz sitter for tiden i arrest siktet for drapsforsøk. – 48 år gamle Ortiz, sammen med en annen mann ved navn Armando Miguel Navarro, skal ha prøvd å drepe en mann ved navn Brian Duke.

Les på Sporten: Lionel Messi ønsker Marcelo Bielsa

Ortiz påberoper seg ikke skyldig på alle siktelser.

Ifølge TMZ er Navarro den som er tiltalt for å ha skutt i forbindelse med attentatforsøket, og det er fremdeles ukjent nøyaktig hvilken rolle Ortiz har spilt.

Ortiz ble arrestert i slutten av mai for sin rolle i attentatforsøket og har stått bak stolpene siden den gang. En dommer har satt en kausjon på 1,1 millioner dollar for løslatelsen.

Ortiz-familien hevder at skuespilleren er uskyldig og prøver å skaffe nok penger til å betale kausjonen.

«Johnny betyr alt for familien vår. Johnny gjør alt for å hjelpe samfunnet» Han sitter i fengsel og kjemper for denne saken som han er uskyldig i. Vi vil at vårt kjære familiemedlem skal tilbake til oss»

Før arrestasjonen var karrièren virkelig på riktig vei, i tillegg til McFarland, USA har han spilt i ‘Ali’, ‘American Crime’ og ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’.

Les: CC Cowboys slipper ny singel