Playboy modell hadde hemmelig forhold til Cristiano Ronaldo

0
1053
Daniella Chavez

Hvis ikke dette er en spennende historie så vet ikke jeg. – To vakre og berømte mennesker som i all hemmelig har funnet frem til hverandre og delt det vakreste som finnes. – Det var trolig ekte kjærlighet basert på gjensidig respekt som den tidligere Playboy modellen Daniella Chavez nå deler med verden.

Fotballens superstjerne Cristiano Ronaldo og Chavez har sikkert mye å snakke om.

Chilenske Daniella Chavez forteller til Heute om sitt liv så langt, hennes 30 år på denne kloden inkluderer et hemmelig forhold til Cristiano Ronaldo.

Les: Cristiano Ronaldo tjener 10 millioner hver gang han poster på Instagram

Affæren med Juventus-toppscorer skjedde angivelig i 2015, da den portugisiske stjernen fremdeles var sammen med sin daværende kjæreste, Irina Shayk. Daniella Chavez forteller:

«Cristiano var veldig sjenert til å begynne med. Og selv da han var mer selvsikker, var han redd. Han elsket meg, men vi ønsket å holde det hemmelig. Jeg ønsket å oppfylle drømmen min og ha sex med ham. Jeg elsket kroppen hans, og han likte ansiktet mitt og brystene mine. Han hadde aldri hatt en slik lekekamerat i sengen før»

Har blitt fotballinvestor
Playboy modellen må ha blitt engasjert i fotball, hun har kjøpt seg inn chilenske fotballklubben Rancagua Sur Sports Club, som befinner seg på nivå tre.

Målet er klart. Hun vil lede klubben til nye høyder.

«Vi vil snart være en del av fagavdelingen. Det blir en utfordring, men det er flott fordi klubben er en del av byen min. Vi vil gi alt»

Les på Sporten: Tror du Jesse Lingard blir arbeidsledig, tro om igjen!

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Match 🖤 cual es tu color favorito? Amo el negro en mi auto y para vestir. .

Et innlegg delt av Daniella Chávez (@daniellachavezofficial)

Chavez har over 13 millioner følgere på Instagram

Hun er ikke den første playboy modell som velger fotball som et sted å plassere sine nakenpenger.

Den tidligere rumenske Playboy modellen Anamaria Prodan valgte å gjøre det samme. Tidligere i år kjøpte hun seg inn i fotballklubben FC Hermannstadt.