Snart får Messenger angrefunksjon

0
1222
Yahoo har hatt "Unsend" knapp en stund

Vi har vel alle opplevd å gjøre noe vi angrer på og skulle ønske vi kunne fjerne bevisene på. Vi kan slette meldinger som blir sendt på messenger tjenesten til Yahoo, men Facebook som vi bruker vesentlig mer går ikke det å gjøre. 

Facebook hadde en slags «oppvarming» til denne tjenesten gjennom at de for noe måneder siden kunne fortelle at deres store høvding Mark Zuckerberg hadde fått slettet flere av sine gamle meldinger også hos mottager.

Les: Alle de beste tekst «Emoticons» på en side

Vanlige Facebook-brukere har ikke denne muligheten. Har du sendt en melding, er det umulig å ta den tilbake. Du kan riktignok fjerne meldingen slik at den ikke vises i Messenger for deg, men for motparten vil meldingen fortsatt være til stede.

Testes på Android
I april avslørte Facebook at de i fremtiden vil implementere en angrefunksjon, slik at sendte meldinger kan slettes innenfor et visst tidsrom.

Når denne funksjonen lanseres for den store brukermassen, har hittil vært ukjent. Men nå har Facebook startet testingen av funksjonen. Det er nå funnet en «Angre sending»-knapp, like over «Slett melding»-knappen i Messenger-koden for Android-appen.

Les: Har tjent milliarder på mobil på bare noen få måneder

Dette kan minne om Gmails angrefunksjon, som gir deg 30 sekunder på å ombestemme deg etter en e-post er sendt. Hvor lang tid du har på deg i Messenger, vites ikke.

Det var Android-brukeren Jane Manchun Wong som via Twitter delte skjermbilder som viser funksjonen.