Superskurk kommer med avsløringer om nye Superman

0
2235
Slik vil vi se superman, nyvasket og tvers igjennom trivelig.

Hva i all Krypton er det som skjer?? Superman filmene til Zack Snyder har fått en del kritikk for å være for mørke, mange har har lyst til at Superman ikke skal følge den trenden, men heller være «All-American and Healthy».

Superman skal hjelpe en gammel dame over isen, hente en katt ned fra treet og gi råd til verdensledere om at fred er det aller beste.

It’s a Bird…It’s a Plane…It’s Superman

I forrige uke så begynte det å komme meldinger om at den nye Superman filmen ikke ville være med Henry Cavill. I forbindelse med 40 års jubileet til Richard Bonners klassiske 1978-film med Christopher Reeve og den irsk/amerikanske tungvektsbokseren og  superskurken Jack O Halloran med noen oppsiktsvekkende avsløringer.

Ganske tydelig de er slemme

Les om boksing på Sporten.com: Adrenalin

Flere detaljer under, dessverre med dårlig lyd.

Jack O’Halloran, var den truende, men stumme skurken Non. – Men nå har han snakket !

Han sa: «Vi har noe veldig bra opp i ermet med historien. Du kommer til å virkelig, virkelig til å elske det. Superman var den første «ekte amerikanske superhelt» han var anti vold og ville redde liv, alt liv.

Kan Christopher Reeve virkelig komme tilbake ?

Den 75 år gamle skurken la til: «For alle gutta der ute, har vi en plan på gang … Vi prøver å gjøre en avtale med Warner Brothers for å Christopher tilbake. For å gjøre bli Superman igjen Superman. -Og ta Superman tilbake til et sunt sted? Og jeg tror vi kommer til å klare det. »

Etter et slikt spørsmål kommer det opp par ganske naturlige spørsmål:

  • For det første har verken Warner Bros eller Cavill bekreftet om han forlater rollen, til tross for sin forpliktelse til det nye Witcher TV-showet.
  • For det andre, hvorfor er det en skurk som ikke sa noe som skal komme med en så stor kunngjøring  en så stor kunngjøring?
  • For det tredje, er ikke Christopher Reeve død? 
  • For det fjerde, hvordan passer det inn i planene om å bygge ut med hele Justice League filmene og hva med Joker filmen med Joaquin Phoenix?.

Skal det hele være en enkeltstående spinn off. ?  – Det må uansett være billigere å bruke et hologram av Christopher Reeve som Superman enn å bruke en skuespiller av kjøtt og blod som både krever lønn og mat.

Les: Har tjent milliarder på mobil på bare noen få måneder