Snoop Dogg kommer til Norge!

0
695

Selvsagt, når først Snoop Dogg tar turen til Norge tar han med seg en hel gjeng med artister, hans «entourage» består av Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice, D12 og Versatile.

Gode nyheter trenger vi alle om dagen, i dag ble det bekreftet at selveste Snoop Dogg tar turen til Oslo neste år!

Les: Du kan være Neymar eller Lara Croft i «nye» Fortnite

Denne hiphop-eliten inviterer til en skikkelig helaften i hovedstadens storstue neste vinter, og ryktene sier at det er det største showet Snoop Dogg har turnert med. Rap-legenden turnerer i forbindelse med hans nyeste album ‘I Wanna Thank Me’, hans 17. album i rekken.

– Det er en glede å endelig kunne ønske norgesvennen Snoop Dogg tilbake til Oslo i 2022, spesielt i en tid som vi er i nå. Vi har lenge gledet oss til å kunne invitere til en ekte 90-talls rap-fest i Oslo Spektrum med Snoop og venner, en turné som ser ut til å bli hans største og feteste på en stund, sier Kedist Bezabih i FKP Scorpio Norge.

Les på F7: «Scene de rue à Montmartre» solgt for 13 millioner euro

Snoop Dogg har fått med seg et utvalg av samarbeidspartnere fra hans ikoniske musikkarriere og ytterligere West Coast hiphop-elite: Warren G, Tha Dogg Pound, Obie Trice og D12. Dette i tillegg til den irske rapduoen Versatile som kan skilte med millioner av avspillinger.

‘I Wanna Thank Me’ feirer han seg selv og 25 år med Snoop Dogg. Albumet markerer en karriere som har befestet The Doggfather sin suverene status i musikkhistorien, som en udiskutabel påvirker for yngre generasjoner hiphopere. Kort oppsummert 25 år med listetoppende, multi platinum-vinnende album og legendestatus på tvers av sjangre.

Les på Sporten: Manchester United har levert gigantbud til Ole Gunnar Solskjær

Oslo Spektrum Arena / søndag 20. februar 2022. Billetter i salg fra mandag 29. mars kl. 10:00