Sony’s Uncharted blir årets eventyrfilm neste år

0
862

Endelig! Sony’s Uncharted, som har mye å takke Indiana Jones filmene har så langt ikke klart å manifestere seg om film. – Spillserien er umåtelig populær og det er egentlig et mirakel at vår eventyrlystne og ikke 100% redelige spillkarakter Nathan Drake for lenge siden har blitt til film. – Logisk sett burde den første filmen som kommer 18. desember 2020 vært film nr 4 eller 5. 

Det er ikke slik at det ikke har vært forsøk på å lage Uncharted film tidligere, mirakelet er egentlig at vi endelig har fått en dato.

Les: Forbanna russere lager sin egen «Chernobyl» TV-serie

Sony’s Uncharted – en spillserie som skylder mer enn en forbigående takket være Indiana Jones-filmene – vil få sin egen storskjerm utendørs rett før jul, har Sony avslørt. Bare ikke denne julen: filmen kommer fram 18. desember 2020.

Både Seth Gordon og Shawn Levy var i sin tid tiltenkt rollen som regissør, men de forsvant av ulike årsaker, nå er det Dan Trachtenberg som ble sittende regissørstolen etter at musikken sluttet å spille.  – Dan er bare 39 år gammel og har ikke en lang liste med hits bak seg, han har som høydepunkter regissert Cloverfield Lane 10 og en Black Mirror episode for Netflix.

Valget av Tom Holland, «eller Spider-Man for deg» som Nathan Drake betyr at du kan forvente en litt yngre følelse enn den populære fanfilmen med Nathan Fillion i hovedrollen.

Les på Sporten: Real Madrid bader Eden Hazard i penger

Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning