Superstjerne Rebel Wilson slanker bort fettet og filmroller

0
1919

Samtidig som alle oss andre setter verdensrekord i kjøp av smågodt og har blitt eksperter i å bestille pizza, (som en del av den store dugnaden selvsagt) har den 40 år gamle superstjernen Rebel Wilson rast ned i vekt.

Det er nesten litt slemt at hun har valgt 2020 som året hun skal fokusere på sin helse. – Nå som hun har gått ned hele 20 kilo (med flere på vei bort) spørs det om hun lander noen flere filmroller, hun har så langt hatt roller som den feite dama som kunne vært sexy bare hun hadde vært litt mindre.

Den 40 år gamle amerikanske skuespilleren Rebel Wilson har kåret året 2020 til året hun vil fokusere på helsen sin samt på å miste hele 20 kilo.

Rebel Wilson fikk sitt store gjennombrudd som skuespillerinne i 2012 i rollen som ‘Fat Amy’ i filmen ‘Pitch Perfect’, der hun spilte en gal, overvektig ung kvinne. Rollen førte til andre roller der Rebel Wilson også ble brukt som feit og morsom, inkludert i filmer som ‘Bridesmaids’ og ‘Isn’t it Romantic’.

Men i år har Rebel Wilson bestemt at det må slutte å være «den store jenta».

Les: Kjempebrøler: Jason Bateman vant ikke Emmy prisen likevel

I august måned avslørte Rebel Wilson at målet hennes var å gå ned 20 kilo og at hun bare trengte åtte kilo for å nå målet. Og et helt nytt bilde på Instagram indikerer at hun nå er veldig nær å nå målet sitt med et vekttap på 20 kilo.

I fjor kunne Wilson fortelle hun ble betalt for å være feit, for noen finnes det ikke noe morsommere enn feite folk som ler og lager ablegøyer. – Nå som hun snart ikke er feit lenger og samtidig som hun pusher 40 tror vi hun kan se langt etter de store filmrollene fremover.

Les på Helsesjefen: 15 grunner du alltid er sulten