The Dark Crystal: Age of Resistance kansellert

0
638

Med flere sjangershow som allerede har blitt kansellert de siste ukene og månedene av forskjellige årsaker, nå er det klart at nok en stor favoritt blir kuttet.

Som opprinnelig rapportert av io9, har Netflix trukket pluggen på The Dark Crystal: Age of Resistance etter bare en sesong.

Til tross for at de mottok massiv fan støtte og ros av kritikere. «Skildringen av Gelfling og Skeksis-krigen er episk», det var dessverre ikke nok akkurat nå til å overbevise Netflix om å gi A-OK for andre år for Age of Resistance.

Les: Superstjerne Rebel Wilson slanker bort fettet og filmroller

Produsent Lisa Henson kommenterte avgjørelsen: «Vi kan bekrefte at det ikke kommer en ekstra sesong av The Dark Crystal: Age of Resistance. Vi vet at fans er ivrige etter å lære hvordan dette kapitlet i The Dark Crystal saga konkluderer. Og vi ‘ Jeg vil se etter måter å fortelle den historien i fremtiden. Vårt firma har en arv fra å skape rike og komplekse verdener som krever teknisk innovasjon, kunstnerisk fortreffelighet og mesterlig fortelling. Vår historie inkluderer også produksjoner som varer, og ofte finner og vokser publikum. over tid og bevise igjen og igjen at fantasy- og science fiction-sjangre gjenspeiler evige budskap og sannheter som alltid er relevante «

Les på Sporten: Venter på drømmeklubben: Lucas Torreira har avvist både Fiorentina og Torino

Som en forkjemper for Jim Hensons ikoniske film fra 1982, var The Dark Crystal: Age of Resistance en sann skjønnhetssak, fra historien, karakterene, verdensdesignet, til den latterlig talentfulle stemmespilleren og de kreative sinnene bak serien. Det er bare en enorm skam at Age of Resistance bare fikk ti episoder og gikk ut på en klippehenger.

En stor takk til alle involverte i å sette The Dark Crystal: Age of Resistance sammen – og her håper vi på en eller annen måte, et eller annet sted, får vi ytterligere Dark Crystal-eventyr senere engang».