«Team Solberg» blir TV-serie

0
1281

Den nye TV serien som TV Norge så satser på er en naturlig oppfølger til serier som «Team Ingebrigtsen» og «Sirkus Northug», det blir sikkert spennende selv om de kunne vært litt mer kreative med navnet «Team Solberg».

Det er tydeligvis hele familien Solberg som er med i teamet.  Rallylegenden Petter Solberg og sønnen Oliver Solberg (18 år) som har kjørt rally lenge før han hadde lov til å kjøre på normal vei og kona Pernilla Solberg.

Les: Fotballtrener hindret ikke at laget vant med 27 mål – fikk sparken

Det er store omveltninger i familien noe et kamerateam som har fulgt dem gjennom 2019 sesongen kan skrive under på. Vi får se Pappa Petter sitt tårevåte farvel med rallysirkuset i VM-runden i Wales og den hysteriske gleder til sønnen Oliver da han fikk sin VM-debut.

«Vi har ikke sett noe av det som er filmet, så vi er veldig spent på hvordan det blir. Vi har jo ingen aning om hvordan det vil se ut til slutt, sier Pernilla Solberg til VG.

Petter Solberg har mer å fortelle

«Du får se de harde diskusjonene, hvordan vi jobber og hva som skjer når vi havner i problemer i en sport med heftig action der kanskje ikke alt skulle vært på kamera. Vi vil veldig gjerne at folk skal få se realiteten i det vi gjør og den perfeksjonismen i alt vi legger ned av innsats» sier mannen som ble verdensmester i rally i 2003 og rallycross i 2014 og 2015 til tross for pigs som fløy rundt og kollisjoner med juletrær.