Etter 30 år har Bill Murray endelig gitt grønt lys

0
1192

Om det var dameutgaven etter trussel om å lage en Ghostbusters junior som fikk Bill Murray til å si ja takk til en ny runde som Dr. Peter Venkman eller, det er den offisielle grunnen at San Aykroyd har sagt ja både til å spille og være med å skrive manus er vi litt usikre på.

I nesten 30 år har Ghostbusters fans, produksjonsselskaper og sjefer i filmselskaper forsøkt å overtale Bill Murray nå har noen lykkes for han er med i «Ghostbusters 2020»

Det var Dan Aykroyd, som spilte Dr. Stantz – og også medvirket som manusforfatter på den originale filmen, som røpet nyheten under et intervju på The Greg Hill Show:

«We’ve shot our part – myself, Murray, Sigourney and Annie Potts, and it was really exciting working on this new idea and new take on the story which Jason (Reitman), who’s a really incredible, fine filmmaker came up with».

Les: Vil lage miniserier av «Once Upon a Time in Hollywood» og «Inglourious Basterds»

Den kommende filmen regisseres av Jason Reitman, sønn av Ivan Reitman, som regisserte originalen – og i motsetning til rebooten vi fikk i 2016, vil den kommende filmen bli en direkte oppfølger. Handlingen er satt til nåtid og vil handle om en ny generasjon spøkelsesjegere – med blant annet «Stranger Things»-stjerneskuddet Finn Wolfhard i spissen. Så langt er det uklart hvor mye av Murray vi får se i den ferdige filmen.

Les på Sporten: LeBron James setter NBA trippel-dobbel rekord

I tillegg til Murray og Aykroys, vil også Sigourney Weaver, Ernie Hudson og Annie Potts gjøre comeback i rollene som en gang gjorde dem ikoniske.